Metode de schimb si retur

Schimbul marfurilor

La noi poti alege in mod GRATUIT* schimbul oricarui produs comandat**, (exceptie fac articolele din gama de lenjerie) !

Una dintre cele mai des intalnite situatii care fac obiectul unui schimb este nepotrivirea marimii comandate initial. In aceasta situatie tot ce trebuie sa faci e sa ne suni la numarul 0722.159.497, pentru a inregistra cererea, si sa returnezi produsul/produsele in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Colegii nostri te vor ajuta cu toate informatiile necesare in vederea efectuarii cu succes a schimbului dorit.

Te rugam sa iti alegi, in prealabil, produsele cu care doresti sa faci schimbul (in functie de stocul real disponibil in acel moment, poti alege o alta marime - mai mare sau mai mica - pentru produsul comandat initial sau orice alt produs disponibil la noi pe site). Daca produsul sau produsele alese, costa mai mult decat suma platita initial, platesti doar diferenta de pret.

In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 48 de ore lucratoare de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret vor fi returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor comandate.

Avantajul principal este ca taxa de transport pentru efectuarea schimbului va fi platita de noi, atat dus, cat si intors. De asemenea, iti oferim garantia timpului de realizare al schimbului, de maxim 48-72 ore lucratoare. Clientii wildfashion.ro trebuie sa returneze produsele in aceeasi stare in care le-au fost livrate, iar de restul ne ocupam noi.

Taxele de transport pentru prima shimbare a produselor sunt suportate de wildfashion.ro, urmatoarele taxe de transport pentru shimburi vor fi suportate de catre client. 

 *Pentru orice comanda efectuata – primul schimb al unuia sau al tuturor produselor comandate, este gratuit. Daca se doreste, ulterior, din nou schimbarea produselor primite la schimb, taxele de transport, atat dus, cat si intors, vor fi suportate de catre client. Daca sunt mai multe produse returnate, si se cere partial schimb, partial returnare bani, costurile de transport pentru returnarea produselor la noi va fi suportat de catre client, iar noi vom suporta costurile de transport pentru produsul sau produsele trimise la schimb (de la noi catre client).

**Din motive de igiena, NU schimbam si nu acceptam schimb/retur la produsele din categoriile: peruci si lenjerie intima. 

***Pentru distante mai mari de 25 km de centrul de curierat, coletul pentru schimbul gratuit trebuie trimis de la sediul firmei de curierat (nu se ridica de la domiciliul clientului).

Multumim pentru intelegere!

Returnarea marfurilor

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In aceasta situatie, costurile de returnare fiind suportate de catre client.

Pentru a returna produsele, trebuie sa ne contactati pe numarul 0722.159.497, specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul.

Clientii wildfashion.ro pot returna produsele cumparate in ambalajul original sau unul similar, care sa permita transportarea lor in conditii de siguranta, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire. Produsele comandate vor fi returnate in aceeasi stare in care v-au fost livrate. In maxim 14 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii intr-un cont bancar pe numele persoanei care a facut comanda. Orice returnare de produse trebuie aprobata initial de catre un operator- programul de lucru pentru returnari este de marti pana vineri, intre orele 10:00 - 16:00.

 Optional, la returnarea produselor, puteti completa formularul de mai jos:

  • Nume
  • Adresa de email
  • Numar de telefon
  • Numar factura/comanda
  • Produsele returnate:
  • Motivul returului: - camp facultativ
  • Contul bancar: in care urmeaza sa va viram contravaloarea produselor
  • Detalii aditionale: daca doriti sa ne ajutati sa ne imbunatatim calitatea serviciilor

*Din motive de igiena, NU schimbam si nu acceptam schimb/retur la produsele din categoriile: peruci si lenjerie intima. 

Multumim pentru intelegere!