Swipe to the left

Tendințe primăvară-vară 2019

Tendințe primăvară-vară 2019
Autor Alina Iuliana Fazekas Nu sunt comentarii

Moda este în continuă schimbare, iar trendurile vin și pleacă. Însă 2019 vine cu noi provocări în materie de haine, iar tu trebuie să le adopți pentru a fi în pas cu moda!

Odată ce te vei familiariza cu cele mai importante tendințe de primăvară-vară 2019, vei putea face o listă cu piesele noi de care vei avea nevoie ( nu multe! ;) ), o alta cu cele pe care le vei recicla și sper că îți vei găsi inspirația pentru câteva trucuri de styling.

Una dintre tendințele care s-a reflectat pe cele mai multe catwalk-uri a fost întoarcerea la feminitate. În proiectarea articolelor de îmbrăcăminte designerii au pariat pe materiale care ne protejează împotriva razelor ultraviolete, a temperaturilor ridicate și care să ne permită un control al umidității și uscare rapidă.

Sezonul primăvară-vară 2019 promite o paletă de culori delicate și siluete simple. Articolele de îmbrăcăminte sunt imprimate cu un caracter feminin 100% cu aer retro și boho.

Volane, volănaşe pe rochii, bluze, chiar şi pe pantaloni au fost în tendinţe în 2018 şi se pare că nu au de gând să ne părăsească nici anul acesta.

Dacă eşti o fire romantică, atunci probabil această veste te încântă, pentru că volanele sunt extrem de feminine şi elegante.

 Tendințe primăvară- vară 2019 data-verified=

Deşi franjurii ne amintesc de stilul boho, chic nu înseamnă că nu pot fi purtaţi şi în alte stiluri vestimentare, poate sub formă de accesorii: o poșetă cu franjuri sau nişte cercei discreţi, dar de impact.


Cine a spus că paietele strălucitoare şi rafinate pot fi purtate doar seara?

Fiind în tendinţe în acest an, sacoul sau fusta cu paiete nu vor sta pe fundul dulapului, aşteptând un eveniment ca să fie purtate.

Piesel cu paiete le putem integra în ţinutele urbane, casual, pentru a le ridica nivelul.

Anul trecut am văzut pliuri din când în când pe stradă, dar anul acesta fustele şi rochiile cu pliuri vor invada magazinele.

Dacă ai deja în garderobă o fustă cu pliuri, pregăteşte-o pentru sezonul de primăvară-vară.

Iată şi o noutate…Fundele şi-au făcut apariţia. La umeri, la talie, la gât, pe accesorii, indiferent unde alegi să le porţi, fundele conferă feminitate ţinutei.

Încă o veste bună pentru romanticele mele, care vor să-şi evidenţieze sensibilitatea.

Vara mai aduce o revenire la natura, cu genți de paie și sandale de iuta. Numitorul comun: HANDMANDE; fiecare articol pare a fi făcut ,,manual,, .

Regina petrecerii este rochia drapata. O rochie etnica, atemporală, care este infuzată cu flori și vopsită în culori calde, nesaturate. O altă vedetă sunt seturile de top și fusta cu nasturi frontali de lemn, mari, disproporționate.

În general, paleta de culori pentru sezonul primăvară-vară va răspunde la atingerea de vară, astfel încât va fi observată zona tropicală, jungla, dansul și fantezia.

Cele mai populare tendințe primăvară-vară 2019 vor fi florile care abundă pe rochii, topuri și fuste. Am putea spune că anotimpurile sunt amintite pentru imprimeurilor lor.

Dungile verticale și carourile gingham vin întro proporție mai mică. Imprimurile animale fac o revenire puternică pe străzi și plaje.

Anul acesta sunt la modă accesoriile statement care ies în evidenţă: poşete mari, pălării oversize, încălţăminte cu pene etc.

În materie de make-up, dacă vreți să fiți în pas cu moda, nu mai e necesar, de exemplu, să creați machiaje mai întunecate și dramatice toamna și iarna, și culori intense primăvara și vara. O altă veste bună este că trendurile sunt pentru oricine – de la persoane care preferă aspectul cât mai natural până la persoane cărora le place să experimenteze și să se inspire din ce se purta în decadele trecute.

Dați o șansă machiajului cu albastru sau cu verde. Indiferent că optați pentru un fard ori un liner pentru a-l obține, veți fi remarcată pentru îndrăzneală și prospețime. Renunțați la pudră sau la produsele cu mare acoperire și matifiante (păstrați-le strict pentru zonele cu exces de sebum precum, spre exemplu, fruntea) și recurgeți la iluminatoare.

Long live the 90s! Reîntoarceți-vă la creionul contur maro pentru buze, acest truc va conferi totodată buzelor un aspect mai voluminos.

Ei bine, ideea este că cele mai noi tendințe de primăvară-vară din 2019 se caracterizează prin utilizarea de materiale delicate în culori strălucitoare și design confortabil.

Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

English Romanian