Swipe to the left

Stilul Ibiza

Stilul Ibiza
Autor Alina Iuliana Fazekas Nu sunt comentarii

Ibiza este unul dintre hotspoturile Europei în materie de distracție la soare, iar vremea este favorabila tot anul. Vara este fierbinte, și cu foarte puține precipitații. În mai și octombrie stai lejer la 20 de grade.

Zilele lungi și însorite și apele calde atrag foarte mulți turiști, care iși petrec timpul trăind la maximum noaptea, și relaxându-se ziua. Așadar, trebuie să știi că este aproape imposibil să găsești un moment și un loc în care să stai singur; deci fii pregătit de distracție, soare și oameni noi la orice pas.

Ibiza este considerată o destinație turistică foarte populară, în special pentru bine-cunoscutele petreceri de noapte, care sunt centrate în 2 zone: IbIza Town- capitala insulei de pe malul sud, și San Antoni pe vest.

În prezent, vara, cei mai de top producători de muzică și DJ, vin pe insulă pentru a crea atmosferă în cluburi. Mulți folosesc Ibiza ca și rampă de lansare pentru noille lor melodii. Insula a devenit cumva, cunoscută, în special, ca fiind ''centrul cultural'' pentru muzica house și electronică.

Aici, tot ce a început ca un mic bar sau ca un underground club, a devenit imperiu internațional ca și club de noapte; ca de exemplu Manumission si Pacha- branduri devenite, deja, globale.

Moda în Ibiza este concentrată în distracția și libertatea insulei - este un loc unde totul este permis, iar experimentarea, de orice fel, este chiar încurajată. Moștenirea boehmiana a Ibizei, și-a pus amprenta pe insulă, iar stilul vintage-boho, hippy este încă prezent. Dar în zilele noastre moda, și aici, este influențată de designeri și de puternice elemente de distracție, datorită afluxului de vizitatori bogați, cunoscători de modă și iubitori ai vieții de noapte.

Stilul Ibiza

Ibiza Fashion Festival (IFF) este un nou concept de modă, care oferă o platformă interesantă brandurilor, fiind bineveniți să își arate creațile atât designerii cunoscuți, cât și cei locali.

IFF a luat naștere din iubire pentru insula albă și cultura sa, și dorința de a o transmite în întreaga lume. Prin festival se dorește promovorea unei imagini pozitive asupra propriului corp pentru o minte și atitudine ‘’sanatoasă’’ față de modă, fără sex și fără dimensiunea 0.

Ibiza nu este recunoscută pentru stilul său în materie de fashion, ci pentru petreceri. Cu toate acestea și oamenii de acolo au un stil aparte: lejer și sexy. Acum este simplu să te imbraci pentru o petrecere la piscină.

Inspirați de petrecerile și stilul lejer al petrecăreților din Ibiza, am lansat colecția de articole de plajă, pentru ca tu să te simți mereu ca la petrecerile exclusiviste.

https://www.wildfashion.ro/noutati

Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

English Romanian