Swipe to the left

Povestea unei cămăși

Povestea unei cămăși
Autor Alina Iuliana Fazekas Nu sunt comentarii

Cămăși, cămăși,cămăși... Dacă ar putea vorbi, cu siguranță, ar spune că au fost martore la unele dintre cele mai importante evenimente din viața noastră. E aproape imposibil să nu avem măcar o cămășă în garderoba noastră. Fie că e una alba, pe care am folosit-o cu “secole” în urmă pentru examenele de la școală, fie că e una într-o culoare închisă, cu care am mers la majoritatea interviurilor noastre, sau e una într-o culoare puternică, pe care am luat-o la acea întalnire cu prietenul, ori poate fi chiar cămășa albastră a iubitului, pe care o purtăm a doua zi dimineața ca pe un trofeu.

Și în acest sezon, cămășa este un subiect extrem de hot, așa că ți-am făcut și noi o selecție cool & sexy, potrivită pentru această primăvară.


Rochia – cămașă

Este o piesă care nu are nevoie de nici un fel de artificiu de styling, ci doar de o pereche de sandale super sexy și de un ruj cât se poate de roșu. O poți purta atât în timpul zilei, cât și la o cină romantică.

http://wld.fashion/QUBDgHCămașa imprimată

Cămășile imprimate au un aer retro, lucru care ne place. Așadar, o poți asorta cu o fustă midi în formă de A sau cu o pereche de pantaloni ușor evazați, ce se opresc deasupra gleznei. Styling tip: închide cămașa până la ultimul nasture.http://wld.fashion/t2L2dM

Cămașa feminină

Volanele, broderiile sau umerii supradimensionați sunt elementele ce definesc cămășile delicate & feminine care se potrivesc de minune cu blazere masculine sau pantaloni futurișt.http://wld.fashion/3MwixMTransparențe

Cămășile transparente îți dau posibilitatea să lași la vedere sutienele tale provocatoare din dantelă. Nu te teme că te va judeca lumea! Dacă în partea de jos porți ceva suficient de sobru, atunci ținuta ta va căpăta un aer fashion.


http://wld.fashion/iJgkzI

Cămașa masculină

Fie că o porți ca în show-ul Fendi, pe sub o rochie retro, ori cu o cagulă, à la Calvin Klein, cămașa masculină ar trebui să fie nelipsită din dulapul tău. Aceasta se numără printre puținele piese care permit zeci de combinații inedite de styling. Iar în caz că acest articol îți lipsește, îl poți împrumuta de la iubitul tău. Se va simți onorat!

Povestea unei cămăși

http://wld.fashion/5fN17N


Indiferent că sunt cu gulerul drept sau tunică, cu volane sau îți subliniază talia printr-o curea, ele pot fi purtate mai la toate ocaziile din viața de zi cu zi. E gresită concepția conform căreia o cămașă este strict business. Într-adevăr, că într-o primă fază îți cumperi una pentru că e necesar să o ai în garderobă datorită serviciului, dar cu puțină imaginație îți poți găsi multe modele pe care le poți purta până și în club.


Citește și despre Tendințele primăvară-vară 2019 :

https://www.wildfashion.ro/blog/tendinte-primavara-vara-2019

Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

English Romanian