Editoriale

 per pagină

Costumele de baie tankini sunt printre cele mai bune opțiuni de plajă la dispoziția femeilor care vor neapărat să-și ascundă micile imperfecțiuni. Acest tip de costum de baie reușește să îmbine abil avantajele unui costum în două piese cu ele pe care el oferă unul compus dintr-o singură piesă, devenind o alternativă versatilă, practică și confortabilă pentru zilele de plajă care vor fi din plin în această vară.

Cum alegi cel mai potrivit tankini pentru corpul tău? Relaxează-te și citește în continuare. Exact de asta ne ocupăm.

Vara aceasta nu ai cum să eviți printurile florale. Sunt în tendințe cum au fost în fiecare an, dar vara lui 2018 pare să le scoată în evidență mult mai bine decât au făcut-o tendințele sezoanelor estivale din anii trecuți. Așa că, reevaluează-ți garderoba și adaugă modele de rochii de vară cu printuri de vară. De ce, te întrebi? Pentru că sunt cool, versatile, colorate, feminine și nu în ultimul rând, vesele, adică exact cum ar trebui să fii și tu în această vară.

Cu siguranță abia așteptai să treci la rochiile vaporoase de vară. Este momentul lor! În următoarele câteva luni vor fi o opțiune pe care o poți adopta în fiecare zi, indiferent de situațiile care te așteaptă. Da, rochiile de vară sunt confortabile și cool, dar care sunt cele mai cool modele pe care acest sezon ni le prezintă?

Tendințele verii 2018 vin cu o serie de propuneri de stiluri, culori, printuri și modele care mai de care mai interesante. De la influențele vintage, până la modele îndrăznețe, moderne sau chiar avangardiste, vara 2018, le cuprinde pe toate, astfel încât să-ți ofere o libertate deplină în adaptarea acestor tendințe la stilul personal. Câteva dintre tendințe ne-au atras atenția în mod special și ne-am gândit că nu ar strica să ți le împărtășim. Poate vor reuși să te inspire în crearea unor look-uri de vară originale și moderne. 

Sezonul estival s-a deschis oficial odată cu mini vacanța de 1 Mai, iar acum uite, încă o ocazie să te bucuri de soare, nisip și valurile mării. Pentru weekendul prelungit de Rusalii si cel de 1 Iunie, câteva zile la mare se prezintă ca o alternativă care merită luată în considerare. În același timp, excursia la munte intervine în discuție. Așa apare eterna dilemă când e să alegi unde vei petrece zilele libere. Alegerea este grea, mai ales că ambele variante îți surâd. În cazul în care nu te-ai decis încă, hai să „cântărim” variantele.

Urmează un sezon plin de evenimente la care ai nevoie de ținute de seară. Ai deja câteva invitații pentru care ți-ai și pregătit rochiile sau, cel puțin, ai imaginea modelului pe care ți-l dorești. Alegerea rochiei este o provocare majoră, dar odată ce ai trecut de acest hop, vine încă unul, cel puțin la fel de interesant: alegerea accesoriilor. Cu siguranță ți s-a întâmplat de multe ori ca alegerea accesoriilor să fie un proces mai complicat decât alegerea piesei de bază, a rochiei. De aceea, ne-am gândit să facem puțină lumină în această „nebuloasă”. Hai să vedem câteva tipuri de rochii și cele mai potrivite bijuterii  pe care le poți alege!

Pagina 1 din 39
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 39