Swipe to the left

5 Metode simple pe care vedetele le folosesc pentru hidratarea pielii

5 Metode simple pe care vedetele le folosesc pentru hidratarea pielii
Autor Alina Iuliana Fazekas Nu sunt comentarii

Pielea are nevoie de hidratare și pe timpul verii, nu doar iarna. Vedetele sunt cele care încearcă, de cele mai multe ori, tratamente mai puțin obisnuite pentru a avea un ten perfect.

Îți prezentăm 5 vedete și metodele lor neobișnuite, dar la îndemâna oricui, de hidratare a pielii.


1. Teri Hatcher - Actrița cunoscută pentru rolul din “ Neveste disperate” a înlocuit săpunul obișnuit cu...vinul roșu. Ea a ales să facă acest lucru, deoarece vinul conține polifenol; un compus întâlnit în struguri, fruct ce știm deja că hidrateaza pielea, ajută la regenerarea celulelor și îmbunătățește elasticitatea.

Așadar, când îți torni un pahar cu vin, nu uita că îl poți lua cu tine și în duș ;)


2. Cindy Crawford - arată perfect, iar secretul ei este laptele. Aceasta își stropește fața în fiecare dimineață cu lapte amestecat cu apă minerală, produsul ajutând la hidratare datorită cantității de calciu, proteine și minerale.

Data viitoare, dimineața la micul dejun, hrănește-ți și pielea.


3. Julia Roberts - Pentru a-și păstra pielea hidratată, Julia folosește produse realizate în casă pe bază de ulei de măsline. Ea își aplică o mască de ulei și apă, pe unghii și par și, pentru a-și hidrata și picioarele, aplică acest amestec și pe tălpi, dormind apoi cu șosete.

Deci, scoate și tu uleiul din bucătărie și găsește-i un loc în dulapul din baie.


4. Halle Berry - Pentru a-și menține pielea hidratată, Halle amestecă zațul de cafea cu gelul de duș, fiind un exfoliant natural foarte bun. Acesta îmbunătățește și circulația datorită conținutului de cafeină.

În concluzie, poți trece și cafeau pe lista ta de cumpărături, chiar dacă nu o bei.


5. Scarlett Johannson - folosește un ingredient cunoscut de foarte multe vedete de la Hollywood, oțetul. Potrivit unui interviu acordat de vedetă, cu ceva timp în urmă, ea a înlocuit șamponul și balsamul cu acest produs. Totodata, îl folosește și pentru tratarea acneei, chiar dacă poate fi destul de acid pentru față.

5 Metode simple pe care vedetele le folosesc pentru hidratarea pielii data-verified= Prin urmare, nu turna oțetul doar în salată, ci și pe păr.

Metodele acestor vedete pot fi puse în aplicare foarte ușor. Încearcă-le și tu și scrie-ne în comentarii efectul acestora.

Citește și https://www.wildfashion.ro/blog/povestea-unei-camasi ca să știi ce să porți peste pielea ta hidratată.

Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

English Romanian