Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Vrei să te transformi într-o „femme fatale” pentru o noapte doar pentru a-i face o surpriză plăcută iubitului? Ei bine, o lenjerie sexy bodystocking este o alternativă pe care ar trebui să o iei în considerare. De ce? Foarte simplu! Pentru că, simplu și fără prea mult efort, te poți transforma din iubita cuminte și devreme acasă într-o amantă sălbatică, feminină, foarte sexy și pasională, femeia care vrând nevrând apare din când în când în visele oricărui bărbat.

Costumele de baie tankini sunt printre cele mai bune opțiuni de plajă la dispoziția femeilor care vor neapărat să-și ascundă micile imperfecțiuni. Acest tip de costum de baie reușește să îmbine abil avantajele unui costum în două piese cu ele pe care el oferă unul compus dintr-o singură piesă, devenind o alternativă versatilă, practică și confortabilă pentru zilele de plajă care vor fi din plin în această vară.

Cum alegi cel mai potrivit tankini pentru corpul tău? Relaxează-te și citește în continuare. Exact de asta ne ocupăm.

Vara aceasta nu ai cum să eviți printurile florale. Sunt în tendințe cum au fost în fiecare an, dar vara lui 2018 pare să le scoată în evidență mult mai bine decât au făcut-o tendințele sezoanelor estivale din anii trecuți. Așa că, reevaluează-ți garderoba și adaugă modele de rochii de vară cu printuri de vară. De ce, te întrebi? Pentru că sunt cool, versatile, colorate, feminine și nu în ultimul rând, vesele, adică exact cum ar trebui să fii și tu în această vară.

Articole

Reinventează-ți stilul pentru vară! Descoperă noile rochii elegante, rafinate și colorate!    

În weekend, la minimum 3 produse comandate îl primești GRATUIT pe cel mai ieftin!

Le-ai cerut, le-am adus... Cele mai #hot articole sunt din nou in stoc!

Profită de cea mai HOT promoție: în weekend ai până la -60% discount la lenjeria #wild și Triumph International!