1. Conditii de utilizare

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.wildfashion.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a acestui site web, care este detinut si administrat de BCS Management Ltd, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.

 Administratori acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.

Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.wildfashion.ro

 2. Protectia datelor personale

 In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra colecteaza datele personale in vederea expedierii produselor si propriilor materiale informationale, promotionale si publicitare catre clientii sai.

Prin crearea unui cont utilizator in cadrul site-ului www.wildfashion.ro va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre BCS Management Ltd si ulterior arhivate in servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastra personale se face atat in scopul inlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastra viitoare, cat si in scopul desfasurarii de catre societatea noastra de activitati de marketing direct. 

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, server-ul, email-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dumneavoastra.

In conditiile in care, ulterior creari unui cont utilizator, nu mai doriti ca BCS Management Ltd sa foloseasca datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne transmiteti prin posta o cerere simpla in acest sens la adresa: Str. Horea Nr. 98, Timis, Timisoara. In acest caz contul utilizator al dumneavoastra va fi sters din serverele BCS Management Ltd, iar datele dumneavostra personale vor fi depersonalizate fiind utilizate in continuare in scopuri statistice. 

3. Pretul

Preturile afisate in cadrul site-ului www.wildfashion.ro sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate, BCS Management Ltd rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.wildfashion.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate. In acest sens va informam ca, in cadrul proceduri de inregistrare a comenzilor dumneavoastra, veti fi redirectionati catre site-urile colaboratorilor nostri in vederea colectarii datelor necesare plati.

Platile dumneavoastra vor fi procesate de catre colaboratori nostri. In acest sens va informam ca refuzul comunicari datelor cerute de catre acestia pentru efectuarea platilor va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastra.

Descrierea procesului de plata: - Clientul initiaza comanda pe site-ul www.wildfashion.ro pentru unul sau mai multe produse; - In cadrul procesului de inregistrare a comenzi, Clientul este transferat catre site-ul colaboratorilor nostri pentru introducerea datelor de tranzactionare (date de facturare si/sau date de livrare, informatii credit/debit card); - Dupa trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentand contravaloarea produselor este blocata in contul acestuia pentru debitare ulterioara. Comanda este trecuta prin filtrele antifrauda, iar in caz de validare suntem notificati in acest sens; - Notificarea despre comanda si disponibilitatea de plata a Clientului este facuta in timp real (existenta banilor in contul Clientului si blocarea lor in vederea efectuarii tranzactiei); - Dupa livrarea produsului, banii sunt debitati din contul Clientului si transferati in contul colaboratorilor nostri si virati ulterior in contul nostru.

4. Livrarea produselor

BCS Management Ltd se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 48 de ore lucratoare de la data efectuarii fiecarei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

BCS Management Ltd isi rezerva dreptul de a refuza comenzile a caror livrare s-ar face la o distanta mai mare de 50 km de cel mai apropiat centru al firmelor de curierat colaboratoare, respectiv Fan Courier si Urgent Cargus.

5. Returnarea/schimbul marfurilor

Doar la noi poti alege in mod GRATUIT* schimbul oricarui produs comandat**, indiferent de motivul pentru alegi sa faci asta !

Una dintre cele mai des intalnite situatii care fac obiectul unui schimb este nepotrivirea marimii comandate initial. In aceasta situatie tot ce trebuie sa faci e sa ne suni la numarul 0722.159.497, pentru a inregistra cererea, si sa returnezi produsul/produsele in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Colegii nostri te vor ajuta cu toate informatiile necesare in vederea efectuarii cu succes a schimbului dorit.

Te rugam sa iti alegi, in prealabil, produsele cu care doresti sa faci schimbul (in functie de stocul real disponibil in acel moment, poti alege o alta marime - mai mare sau mai mica - pentru produsul comandat initial sau orice alt produs disponibil la noi pe site). Daca produsul sau produsele alese, costa mai mult decat suma platita initial, platesti doar diferenta de pret.

In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore lucratoare de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret vor fi returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor comandate.

Avantajul principal este ca taxa de transport pentru efectuarea schimbului va fi platita de noi, atat dus, cat si intors. De asemenea, iti oferim garantia timpului de realizare al schimbului, de maxim 48-72 ore lucratoare. Clientii www.wildfashion.ro  trebuie sa returneze produsele in ambalajul original, cu eticheta si documentele de livrare, asa cum au fost livrate, iar de restul ne ocupam noi.

Taxele de transport pentru prima shimbare a produselor sunt suportate de firma BCS Management Ltd., urmatoarele taxe de transport pentru shimburi vor fi suportate de catre client. 

 *Pentru orice comanda efectuata – primul schimb al unuia sau al tuturor produselor comandate, este gratuit. Daca se doreste, ulterior, din nou schimbarea produselor primite la schimb, taxele de transport, atat dus, cat si intors, vor fi suportate de catre client. Daca sunt mai multe produse returnate, si se cere partial schimb, partial returnare bani, costurile de transport pentru returnarea produselor la noi va fi suportat de catre client, iar noi vom suporta costurile de transport pentru produsul sau produsele trimise la schimb (de la noi catre client).

**Din motive de igiena, recomandam sa nu schimbati produsele din categoriile: peruci si lenjerie chilot. Multumim pentru intelegere!

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In aceasta situatie, costurile de returnare sunt suportate de client.

Clientii www.wildfashion.ro  pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 14 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii intr-un cont bancar pe numele persoanei care a facut comanda. Orice returnare de produse trebuie aprobata initial de catre un operator- programul de lucru pentru returnari este de marti pana vineri, intre orele 10:00 - 16:00.
In acest caz cheltuielile de returnare sunt suportate de client. 

6. Limitari

In vederea efectuarii platii aferente produselor comandate, veti fi redirectionat automat catre site-urile colaboratorilor nostri, in cadrul procesului de inregistrare a datelor si comenzilor dumneavoastra. BCS Management Ltd nu isi asuma raspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, inregistrarea, utilizarea acestor site-uri. In acest sens va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale site-urilor respective.

BCS Management Ltd incearca, in cadrul site-ului, sa ofere clientilor sai o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, insa nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.wildfashion.ro  este completa sau total lipsita de erori. De asemenea BCS Management Ltd nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.

7. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.wildfashion.ro  este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al BCS Management Ltd a oricaror elemente apartinand site-ului www.wildfashion.ro  se pedepseste conform legilor in vigoare.

Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor.  Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web. 

8. Informatii, comunicari

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail support@wildfashion.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site-ul, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

English Romanian