0763.147.660 sau 0722.159.497
Luni-Vineri orele 10-20 Sâmbătă orele 10-15

Gasim solutii in orice situatie, astfel incat tu sa fii multumit/a !

Doar la noi poti alege in mod GRATUIT* schimbul oricarui produs comandat**, indiferent de motivul pentru alegi sa faci asta !

Una dintre cele mai des intalnite situatii care fac obiectul unui schimb este nepotrivirea marimii comandate initial. In aceasta situatie tot ce trebuie sa faci e sa ne suni la numerele de contact: 0763.147.660 sau 0722.159.497 in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului. Colegii nostri te vor ajuta cu toate informatiile necesare in vederea efectuarii cu succes a schimbului dorit.

Te rugam sa iti alegi, in prealabil, produsele cu care doresti sa faci schimbul ( in functie de stocul real disponibil in acel moment, poti alege o alta marime - mai mare sau mai mica - pentru produsul comandat initial sau orice alt produs disponibil la noi pe site ). Daca produsul sau produsele alese, costa mai mult decat suma platita initial, platesti doar diferenta de pret.

Avantajul principal este ca taxa de transport pentru efectuarea schimbului va fi platita de noi, atat dus, cat si intors. De asemenea, iti oferim garantia timpului de realizare al schimbului, de maxim 48-72 ore. Te rugam doar, sa returnezi produsele in ambalajul original, cu eticheta, asa cum au fost livrate, iar de restul ne ocupam noi.

 

*Pentru orice comanda efectuata – primul schimb al unuia sau al tuturor produselor comandate, este gratuit. Daca se doreste, ulterior, din nou schimbarea produselor primite la schimb, taxele de transport, atat dus, cat si intors, vor fi suportate de catre client.

**Din motive de igiena, recomandam sa nu schimbati produsele din categoriile: peruci si lenjerie chilot. Multumim pentru intelegere!

English Romanian