Bineînțeles, de Revelion, te așteaptă o petrecere pe cinste cu șampanie, mâncăruri festive și dans până în zorii zilei de 1 ianuarie 2017. Deja ai început să te gândești la ce ai putea să porți la ultima petrecere din 2016 și prima petrecere din 2017, cauți prin dulap prin colecția de rochii de seară și de club care să-ți asigure confortul și libertatea de mișcare pentru a face din această petrecere de Revelion una memorabilă. Indiferent că mergi la o petrecere relaxată cu grupul tău de prieteni sau ai rezervat deja locuri la un restaurant select, vei vrea să adaugi măcar puțină strălucire ținutei tale, doar așa să întâmpini cum trebuie noul an.

Cum faci asta, astfel încât să te avantajeze și să-ți dea un look extraordinar pentru a ciocni cu încredere prima cupă de șampanie a lui 2017? Este o barieră foarte fragilă între o ținută strălucitoare elegantă, chic, perfectă pentru corpul tău, pentru stilul vestimentar care te-a consacrat dar și pentru petrecerea la care participi și una care vine „nuca-n perete”, alunecând ușor către un kitsch veritabil. Dacă garderoba pe care o ai nu te prea inspiră să-ți creezi o ținută cu acea notă de strălucire pe care ți-o dorești, ar trebui să fi auzit deja că în ultima noapte din an este indicat să porți o haină nouă, mai ales dacă vrei să ai noroc tot anul viitor. Profită de acest obicei pentru a-ți mai cumpăra exact acea piesă din garderobă pentru a avea ținuta perfectă.

Nu poți să te gândești la o ținută de petrecere strălucitoare și festivă fără să te gândești la forma corpului tău, așa că, ia aminte la ce urmează. De exemplu, dacă ai o alură minionă, mergi pe o fustă sau o rochie scurtă și mulată. Îți va alungi corpul. În plus, ai grijă și la partea de sus, unde ar merge o jachetă scurtă, poate una care să nu treacă de nivelul șoldurilor. Rochia ar trebui să fie cât mai simplă, iar sclipiciul să fie cât mai discret. Dacă încerci un outfit în această idee, vei arăta super.

În schimb, dacă ești înaltă și ai o siluetă perfectă, atunci, profită din plin de asta. În primul rând, nu uita tocurile, iar în ceea ce privește rochiile, alege exact ceea ce îți place, indiferent că este o rochie scurtă sau una lungă. Nu trebuie să te limitezi la rochii și la tocuri, mai ales dacă mergi la o petrecere relaxată cu grupul tău de prieteni. De ce să nu porți o pereche de pantaloni cu sclipici și teniși albi, de exemplu...?

Hai să vedem cum abordezi ținuta de Revelion dacă ești sportivă. Te-ai antrenat tot anul și arăți „trăsnet”. În primul rând, felicitări! Să revenim la ținută, se pare că nu vei avea foarte mari probleme în a face senzație la petrecerea la care mergi, mai ales dacă decizi să te îmbraci într-o rochie sau într-o fustă con din material lucios. Foarte important în acest caz este să porți un top care îți lasă brațele la vedere.

Cel mai important să te simți bine la petrecere. Dacă înainte să ieși din casă te uiți în oglindă și îți place ceea ce vezi, atunci ai reușit să-ți construiești ținuta perfectă pentru petrecerea perfectă către care te îndrepți.

Echipa WildFashion va ureaza spor la cumparaturi si un nou an mai bun! La multi ani!