Ușor, ușor, începi să reintri în ritm normal după vacanța de iarnă, dar stai, sărbătorile nu s-au terminat, mai au un „as în mânecă” de care ai putea să profiți. Urmează Crăciunul și Revelionul pe rit vechi, așa că dacă ai prieteni care încă îl așteaptă pe Moș Crăciun și nu au desfăcut încă tradiționala șampanie pentru a întâmpina noul an 2017, poți să continui petrecerile cu mâncăruri bune, distracție și relaxare.

În cazul în care ai norocul să continui petrecerile, trebuie să te gândești cu atenție și la ținutele pe care le vei folosi. Ai nevoie de look-uri noi, în care să strălucești la „runda a doua” a sărbătorilor de iarnă, la fel cum ai făcut-o în ultimele săptămâni.

Pentru Crăciunul pe rit vechi, dacă mergi la o masă între prieteni, nu este nevoie de o ținută pretențioasă. Poți adopta un outfit casual confortabil, care să includă, în același timp note specifice sărbătorii. În primul rând, concentrează-te la culori. Roșul nu trebuie să lipsească din ținuta ta, așa că poți lua un pulover sau un cardigan roșu cu modele de iarnă. Pentru partea de sus, aceasta este cea mai simplă, cea mai potrivită și cea mai la îndemână variantă. În plus, este foarte versatilă pentru că acceptă aproape orice în partea de jos. Poți purta cardiganul sau puloverul roșu atât cu o fustă scurtă, cât și cu o pereche de pantaloni din denim sau orice altă pereche de pantaloni ai la îndemână. Bineînțeles, încălțămintea de iarnă se impune, așa că ia-și o pereche de cizme, iar dacă alegi varianta pantalonilor din denim, o pereche de bocanci este foarte potrivită. Vezi cât de simplu este să-ți construiești o ținută confortabilă pentru o seară de Crăciun alături de prieteni apropiați...?

Revelionul pe rit vechi îți dă ocazia să întâmpini din nou anul 2017 cu bucurie și planuri mărețe. Dacă ai fost invitată de aceiași prieteni la o petrecere, s-ar putea să fie nevoie de ceva mai mult decât o ținută casual. Va trebui să te gândești la confort, doar vei dansa toată noaptea, de aceea începe cu pantofii. Alege o pereche „testată”, care nu ți-a creat probleme pe ringul de dans. Continuă cu rochia. Dacă ești în pană de idei, folosește „rețeta universală” pentru seară, rochia neagră. Cu siguranță ai câteva astfel de rochii în șifonier care abia așteaptă să fie purtate la o nouă petrecere. Alege una care se armonizează cu pantofii și vei avea baza unei ținute perfecte. Urmează detaliile, iar aici accesoriile fac diferența între o ținută banală și una personalizată, unică, reprezentativă pentru stilul tău. Fă-ți de cap, alege-ți cerceii preferați și colierul care știi că îți scoate cel mai bine în evidență linia gâtului.

Ești pregătită și pentru a doua rundă de petreceri. Distracție plăcută și să ne vedem cu bine la o nouă sesiune de shopping pe WildFashion.ro.