Luna decembrie nu este doar luna cadourilor și cumpărăturilor, ci și luna petrecerilor de final de an. Toate firmele organizează petreceri de Crăciun care mai de care mai fistichii, cluburile nu se lasă nici ele mai prejos cu petreceri „nebune” care animă serile liniștite ale vacanței de final de an. Punctul culminant al petrecerilor, „petrecerea supremă” a anului este cea de Revelion. Aici va trebui să „strălucești”, să ai o ținută inedită, interesantă, originală, elegantă dar și foarte personală. După „încălzirea vestimentară” pe care ai făcut-o la petrecerile lunii decembrie, cu siguranță ai inspirația unui look extraordinar pentru ultima petrecere din 2016 și prima din 2017.

Da, decembrie este o lună extrem de aglomerată, iar pentru a face față cu brio evenimentelor va trebui să-ți actualizezi garderoba. Nu vei putea apărea îmbrăcată la fel la mai multe petreceri din această perioadă. Mai mult, ținutele care sunt ideale pentru petrecerea de Crăciun a firmei nu vor fi deloc adecvate pentru o seară în club. În funcție de caz, diferența de stil între cele două evenimente poate fi foarte sensibilă, dar trebuie să o sesizezi și să o exploatezi în avantajul tău.

Petrecerea de Crăciun a firmei poate fi momentul de care aveai nevoie pentru ca cei cu care lucrezi să te vadă exact cum ești. Să-și sucească gâtul când treci pe lângă ei, mergând către bar pentru a-ți lua ceva de băut. Ținuta ta pentru petrecerea de Crăciun trebuie să spună, obligatoriu: „dintr-o dată, sunt mai interesantă decât își imaginau vreodată colegi”, „sunt atrăgătoare, amuzantă, dar nu vulgară”, „fata cuminte de la biroul din colț, tăcută, cuminte, care își face treaba fără comentarii”, „uite ce minuni poate face puțin machiaj și o rochie drăguță!” Petrecerea de Crăciun poate fi momentul de afirmare socială în cadrul firmei la care lucrezi.

Odată ce ai trecut cu bine de petrecerea de Crăciun a firmei, urmează pregătirile de Revelion. Dacă plănuiești o petrecere într-un club din oraș sau într-un restaurant, nu poți merge îmbrăcată oricum. De obicei, rochiile pentru Revelion sunt altfel, mai strălucitoare, mai elegante, dacă mergi la restaurant, iar dacă mergi într-un club, o rochie chic, lejeră, confortabilă este ceea ce ai nevoie. Până una-alta, la o petrecere în club nu mergi să stai jos, mergi să dansezi, să te lași purtată de ritmurile muzicii până în zorii zilei de 1 ianuarie 2017.

Ne-am gândit că ai o perioadă încărcată în care garderoba ta va fi pusă la încercare, așa că ți-am pregătit, pe WildFashion.ro o colecție de rochii pentru toate evenimentele lunii decembrie. Vei găsi modele sexy, jucăușe, chic, dar și modele elegante, sobre, sclipitoare.

Nu uita un lucru foarte important! Ai grijă ca în noapte de Revelion, oriunde te-ai afla, la ora 00:00 și ai paharul de șampanie plin!