Editoriale

 per pagină

Ai primit deja câteva invitații la nunți anul acesta, invitații pe care nu ai cum să nu le onorezi. Sunt prietene bune care te vor alături în ziua lor specială. Ca în fiecare an, în acest sezon de nunți ai nevoi de câteva ținute cu care să o scoți la capăt onorabil. Ar fi bine să îți pregătești câte o ținută pentru fiecare eveniment, să fii originală și creativă astfel încât să te poți bucura din plin de petrecere. Până la urmă, orice nuntă este un prilej de distracție, iar o ținută în care arăți și te simți bine îți va da și starea de spirit pentru a profita din plin de petrecere.

Crezi că nu ai inspirație pentru următoarea ta ținută de nuntă? Hai să te ajutăm cu câteva ponturi. Dacă evenimentul este acum, primăvara, ar trebui să nu mai stai descurajată în fața dulapului și să începi să-ți pregătești ținuta.


Sezonul primăvară-vară 2018 este unul în care printurile devin mai creative, mai interesante, mai îndrăznețe. În același timp, reușesc să pună în valoare silueta, să facă ținute originale și să capteze privirile. Acum, printurile sezonului vor să transforme căutarea zilnică a hainelor pe care să le îmbraci, o activitate distractivă care îți stimulează creativitatea și te ajută să ajungi la outfit-uri departe de a deveni plictisitoare.

În cazul în care nu știai că de Paște, tradiția spune să ai cel puțin o haină nouă, ei bine ai ratat multe ocazii de cumpărături. Anul acesta, ar fi bine să te pregătești din timp în așa fel încât Sărbătorile Pascale să nu te prindă fără cel puțin o haină nouă în garderobă. Aste e tradiția care s-a transmis din generație în generație și ar fi păcat să nu fie păstrată, mai ales că o haină nouă te face să te simți atât de bine. Este cadoul pe care ți-l poți face în această primăvară.

În sfârșit a venit momentul acela al anului în care începi să pui în spatele dulapului hainele de iarnă și să-ți scoți „la lumină” garderoba pentru primăvară. Te-ai sătura de haine grele, straturi peste straturi pe care îți lua o veșnicie șă le îmbraci și să le dezbraci, dar și de dificultățile pe mișcare pe care le aveai în zilele foarte reci. Cu siguranță, în acele zile luai un strat în plus doar pentru a fi sigură că vei reuși să înfrunți temperaturile deloc prietenoase.

În acest an, primăvara vine cu un set de tendințe interesante pe care nu ai vrea să le ratezi. Câteva tendințe revin din sezoanele anterioare, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te aștepți la un deja-vu. Tendințele revin, dar cu un look fresh, actual, perfect pentru o primăvară 2018 altfel din punct de vedere vestimentar. Din tot ce am văzut că se anunță pentru această primăvară, câteva ne-au făcut cu ochiul. Hai să le vedem și cum le-ai putea adopta în stilul tău

Pagina 1 din 38
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 38