Editoriale

 per pagină

Ești singură acasă în weekend așa că în loc să mergi în club, ai putea să te distrezi altcumva. O petrecere în pijamale cu cele mai bune prietene ale tale s-ar putea să fie o idee bună, mai ales că în ultima vreme nu ai mai petrecut cu fetele. Pentru ca petrecerea să fie și mai și, provoacă-le pe prietenele tale să vină pregătite cu o pijama kigurumi. Ar fi distractiv să vezi la ce personaj se gândește fiecare, iar pozele pe care le vei pune pe Instagram și pe Facebook vor face senzație.

Lucrezi la o companie în care ținuta contează, așa că provocarea ta vestimentară zilnică este ținuta office. Oricât de mult te-ai strădui, combinațiile pe care le poți face din costume și cămăși albe sunt limitate și, inevitabil, plictisitoare. Ai nevoie de puțină imaginație, de o notă personală și de puțin curaj pentru ca în fiecare zi să fie altfel, fiecare țintă să îți dea încredere în tine, să te facă să te simți bine și, nu în ultimul rând să te facă să te duci cu plăcere la birou. Ținutele office pot crea și ele acel efect de „WOW”, încadrându-se în același timp în limitele acelei sobrietăți „corporate”. Depinde de tine cum reinterpretezi această sobrietate și cum reușești să o transpui în ținutele tale.

Inevitabilul s-a întâmplat și toamna a năvălit peste noi cu frig, ploi și, din când în când, cu un soare timid. A fost greu să renunți la garderoba de vară, dar nu ai avut încotro. Rochiile vaporoase, sandalele, maieurile și tricourile, pur și simplu nu mai puteau construi ținute adecvate sezonului. Nu înseamnă că s-au retras să hiberneze până în anotimpuri mai calde, ci au nevoie de „întăriri” pentru a putea face față acestui început de toamnă. Mai mult, tendințele acestui sezon sunt cel puțin interesante, așa că nu ar strica dacă le-ai studia puțin și ai încerca să le adaptezi stilului personal.

Este momentul unei reorganizări a garderobei. Ușor, ușor, chiar dacă nu ești foarte încântată, trebuie să renunți la ținutele cool de vară și să începi „să scoți de la naftalină” ținutele de toamnă. Nu te încântă ideea, dar răcoarea dimineților și a serilor te cam obligă să iei măsuri. Nu mai merge să porți toată ziua rochii vaporoase de vară, tricouri, pantaloni scurți, sandale sau alte articole estivale. Este momentul să accepți realitățile meteo ale sezonului și să te adaptezi. Nu dispera, totuși, gândește-te că ai avut o vară minunată și, în lunile care urmează, ai timp să plănuiești în detaliu vara lui 2018.

A sosit acel moment al anului în care elevii regretă ca în vacanța de vară nu și-au făcut timp să ungă școala cu untură să o mănânce câinii... Da, vacanța s-a terminat și, vara începe să se dea bătută în fața toamnei lăsând-o pe aceasta să micșoreze zilele, să mărească nopțile și să ne ofere dimineți și seri răcoroase. Deja, în momentul în care toamna începe să-și arate „colții”, sfârșitul vacanței este o certitudine, la fel cum este și o schimbare de garderobă.

Pagina 1 din 33
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 33