Editoriale

 per pagină

Atenție, acest articol se adresează exclusiv bărbaților îndrăgostiți!

Valentine’s Day, sărbătoarea dragostei pe care am important-o și am adoptat-o cu succes a fost o ocazie perfectă să-i faci o surpriză iubitei, să-i arăți că dragostea pe care i-o porți și să vă creați împreună niște amintiri frumoase. Cadoul a fost inspirat, cina romantică a fost perfectă, iar seara a continuat frumos. După un 14 februarie atât de reușit, ar fi păcat să nu repeți experiența și de Dragobete, sărbătoarea neaoșă a dragostei. Este o perioadă mai grea pentru bărbați, dar n-ai încotro, trebuie să îi faci față cu brio. Până la urmă, amintirile frumoase sunt extrem de importante pentru o relație fericită.

Odată cu apropierea primăverii s-ar putea să apară din ce în mai multe invitații pentru seri romantice în doi. Fie că este vorba de o primă întâlnire pe care abia o așteptai să se întâmple, sau de o invitație la cină pe care iubitul sau soțul o lansează așa, din senin, vrei ca totul să fie perfect. Dacă atmosfera nu o poți programa, o poți pregăti de acasă cu o ținută care să-l lase pe partener cu „gura căscată” și să-l determine să se felicite pentru inspirația pe care a avut-o atunci când te-a invitat în oraș.

Ca de obicei, nu știi ce să porți. Te uiți fără speranțe în dulap și nu găsești o variantă de ținută care să te facă să spui „WOW, e perfectă!”. Cochetezi cu gândul să mergi la o sesiune de shopping, dar fără să ai o idee clară despre look-ul pe care ți-l dorești, doar vei pierde timpul prin magazine. Hai să ne sfătuim și să găsim împreună exact acel look irezistibil.

Cu siguranță ai planificat deja o seară romantică alături de iubitul tău de Valentine’s Day, ca în fiecare an. Este o sărbătoare împrumutată de peste mări și țări, dar ce contează, este o ocazie în plus pentru celebrarea dragostei acum, la început de an, pe lângă neaoșul Dragobete. De data aceasta ești foarte pregătită. Știi deja ce rochie provocatoare să porți pentru a „face atmosferă” la cina în oraș, dar acum vine adevărata provocare, lenjeria, sau „cireașa de pe tortul” serii perfecte de Valentine’s Day. Găsirea look-ului perfect de sub haine nu este chiar atât de simplu pe cât pare. Nu orice lenjerie sexy pe care o vei purta va reuși să transforme seara voastră într-una memorabilă.

Doar pentru că e iarnă, iar temperaturile te îndeamnă să te gândești doar la confortul termic, nu înseamnă că trebuie să lași stilul să hiberneze. Trebuie doar să deschizi ușile șifonierului și să faci exerciții de imaginație cu ceea ce ai la dispoziție. Bineînțeles, nimeni nu spune că nu merită să te mai relaxezi, din când în când, la câte o sesiune de shopping, pentru a mai completa garderoba cu piese esențiale fără de care ți se pare că nu ai putea să treci cu bine prin iarnă. Chiar și în aceste luni friguroase poți să te distrezi foarte bine alegându-ți și construindu-ți outfit-uri casual chic.

Ușor, ușor am trecut cu bine peste luna ianuarie. Bugetul începe să-și revină după „șocul” de la finalul anului trecut, așa că parcă ar merge o sesiune de shopping, așa, pentru sufletul tău. Ai bifat o primă lună agitată anului 2017 și ai nevoie de puțină relaxare, de bucuria de a avea ceva nou în garderobă. Ne-am gândit că te pregătești să cauți ceva casual chic, sau o ținută de seară pentru un eveniment care „bate la ușă”, așa că, am pregătit o colecție nouă de rochii de seară și pentru ținutele de zi. Modelele sunt ingenioase, moderne și în trendurile iernii 2017 și au fost pregătite special pentru ca tu să arăți și să te simți bine în orice situație.

Pagina 1 din 26
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 26