Editoriale

 per pagină

Cei mai norocoși dintre norocoși sunt în plină sărbătoare. Acum își trag sufletul după al doilea Crăciun și încep pregătirile pentru Revelion. Dacă ești printre norocoasele care sărbătorește și după ritul vechi, sau ai fost invitată la o a doua petrecere de Revelion va trebui să te gândești serios la o ținută elegantă, chic dar, în același timp comodă. De obicei la petrecerile de Revelion pe rit vechi se lasă cu dans și voie bună până în zori. Nu ai vrea să nu profiți din plin de distracție, doar din cauză că nu ai fost destul de inspirată sau atentă în alegerea ținutei.

De Revelion, printre artificii și șampanie ți-ai făcut și lista cu ceea ce vrei să bifezi în anul în care tocmai ai pășit. Printre toate rezoluțiile pentru 2018 pe care ți le-ai propus, nu putea să lipsească mersul la sală, poate cea mai populară rezoluție de anul nou care a fost gândită vreodată și abandonată înainte ca luna ianuarie să apuce să predea ștafeta lunii februarie. Bineînțeles, în 2018 nu va fi la fel! În nou an îți dorești ca sportul să fie parte din stilul tău de viață, așa că nu vei lăsa pornirile umane normale, cum ar fi comoditatea sau lenea să te împiedice să bifezi mersul la sală în toate cele 12 luni ale lui 2018.

Chiar dacă a trecut punctul culminant al cadourilor din luna decembrie, mai poți pune cadouri sub brăduții împodobiți ai celor cărora nu ai apucat încă să le oferi cadourile pe care ți le-a lăsat Moș Crăciun pentru ei. Indiferent că este vorba de copii sau au adulți, cu siguranță se vor bucura nespus dacă vor descoperi că sub brad îi așteaptă încă o surpriză. Până una-alta, toată luna decembrie este dedicată cadourilor, așa că poți să continui să le oferi, să faci bucurii.

Așa... Ce mai e nou în acest sezon? Ce look-uri chic poți să-ți inventezi zi de zi pentru a arăta extraordinar și, foarte important să te aperi de frigul tăios prin care iarna a reușit să se facă temută. Paltoane și geci cu căptușeli confortabile și călduroase și nelipsitele pulovere, bluze, cardigane tricotate sunt la ordinea zilei și pot face niște ținute WOW atât timp cât adaugi și puțină imaginație. Norocul tău e că tendințele din iarna 2017-2018 sunt concentrate pe confort și culori vii care să iasă din monotonia peisajului gri din următoarele luni.

Știi că sărbătorile de iarnă se apropie vertiginos atunci când oriunde te uiți vezi luminițe multicolore, steluțe, toate formele de Moș Crăciun, reni, sănii, globuri, beteală, iar în toate difuzoarele nu auzi altceva decât colinzi sau cântece de iarnă din repertoriul internațional. În luna decembrie, toată lumea uită parcă de sarcinile zilnice, de responsabilități și iese la cumpărături, la târgurile de Crăciun de prin orașe, la un vin fiert. Decorațiunile de Crăciun și cadourile pentru cei dragi sunt cuvintele de ordine, iar către acestea se îndreaptă toată energia și resursele financiare ale cumpărătorilor. Spiritul de sărbătoare nu este complet fără chiote de copii care își descoperă în ghetuțe, apoi sub brad jucăriile mult dorite, dar nici fără costumațiile de sezon.

Pagina 1 din 35
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 35