Editoriale

 per pagină

Este posibil ca rochiile casual de toate felurile să fie baza preferată pentru outfit-urile tale zilnice, dar puțină variație în alegerea ținutelor de zi nu strică niciodată, așa că ai putea să „îmbrățișezi schimbarea”, măcar din când în când, doar așa să nu te plictisești cumva de rochiile drăguțe pe care le ai și să nu transformi rochia de zi într-o „uniformă” cu care să te identifici. Există stil, originalitate, creativitate chiar și fără rochii. Ce zici de salopete sau fuste?

Incredibil, dar adevărat! După o „perioadă de foc” pentru bărbați, se apropie și punctul culminant. Valentine’s Day, Dragobetele, 1 Martie, au trecut cum au trecut, dar au fost doar „încălzirea” pentru 8 Martie, sau „proba de foc” a primăverii. Dragi bărbați, dacă ați crezut că până acum a fost greu, să vedeți ce se poate întâmpla de 8 Martie, mai ales dacă nu reușiți să vă autodepășiți performanțele obținute la „probele” anterioare. Pentru ca totul să fie „ca la carte”, buchetul de flori este obligatoriu, dar cu cadou vă prezentați pe lângă? Ei bine, este foarte simplu! Cu o bijuterie nu aveți cum să dați greș.

Primăvara a sosit! Vremea începe și ea să te convingă să mai renunți la straturile în care te-ai înfofolit toată iarna și, ușor, ușor să te orientezi către ținute din ce în ce mai primăvăratice, mai lejere, mai în ton cu lumina soarelui și culorile care mijesc de prin plantele care se trezesc după ce au suportat o iarnă grea și geroasă. Odată cu primăvara se zăresc și niște tendințe foarte interesante care te pot ajuta să-ți creezi outfit-uri casual de excepție. Hai să vedem ce se mai poartă în primăvara aceasta, pe lângă mărțișoare și buchețele de ghiocei!

Vremea începe să ne dea speranțe că se poate și mai bine. Soarele începe să se arate din ce în ce mai des și nu-și mai prea scoate colții. Se pare că s-a pus pe treabă și încearcă să e convingă că ar fi bine să ne lăsăm hainele groase de iarnă și să trecem la garderoba primăvăratică. Odată cu renunțarea la hainele groase și cu temperaturile prietenoase, te-ai hotărât să mergi mai des la alergat pentru a reveni la forma care te-a consacrat. Până atunci însă, s-ar putea să ai nevoie de un retuș rapid, mai ales dacă ai planificat un eveniment, iar rochia de seară cu care ai ales să-ți faci apariția trebuie să se așeze foarte bune corp.

Atenție, acest articol se adresează exclusiv bărbaților îndrăgostiți!

Valentine’s Day, sărbătoarea dragostei pe care am important-o și am adoptat-o cu succes a fost o ocazie perfectă să-i faci o surpriză iubitei, să-i arăți că dragostea pe care i-o porți și să vă creați împreună niște amintiri frumoase. Cadoul a fost inspirat, cina romantică a fost perfectă, iar seara a continuat frumos. După un 14 februarie atât de reușit, ar fi păcat să nu repeți experiența și de Dragobete, sărbătoarea neaoșă a dragostei. Este o perioadă mai grea pentru bărbați, dar n-ai încotro, trebuie să îi faci față cu brio. Până la urmă, amintirile frumoase sunt extrem de importante pentru o relație fericită.

Pagina 1 din 27
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 27