Editoriale

 per pagină

Gata cu joaca, este vară în toată regula. Poți să-ți ascunzi liniștită hainele groase și cele de tranziție undeva în spatele dulapului și pregătește-ți garderoba lejeră de vară! Nu-i așa că ai o senzație plăcută când îți pregătești pantalonii scurți, tricourile, topurile din materiale ușoare și rochiile de vară vaporoase și ascunzi bluzele groase și fularele într-un colț în care să se facă nevăzute până va mai fi nevoie de ele? Mai mult, când începi să îți pregătești garderoba de vară, știi că mai este puțin până la vacanță și asta nu are cum să nu te facă să te bucuri și mai mult de ținutele de vară.

Vara îți vine să porți în fiecare zi modele de rochii croite pentru a se potrivi la fix cu sezonul. Largi, vaporoase, răcoritoare, din materiale răcoroase, sunt perfecte pentru a-ți asigura confortul în timpul unei zile agitate. Chiar dacă ai de făcut comisioane prin oraș la temperaturi caniculare, o rochie de vară este alegerea vestimentară pe care ar trebui să mizezi. Mai mult, vara este și sezonul evenimentelor, așa că ai nevoie și de câteva rochii de seară. Liniște-te nu te gândi la banii pe care va trebui să-i cheltui pentru a-ți „împrospăta” garderoba de vară.

Gata, incontestabil, vara a preluat frâiele și a început deja să ne delecteze cu temperaturi numai bune de rochii decoltate, pantaloni scurți, tricouri și alte câte și mai câte specifice sezonului. Știm, abia așteptai acest moment, ți-ai scos hainele de vară, dar pe măsură ce le probezi îți dai seama că ți-ai dori puțin ajutor, fie că este vorba de lenjerie modelatoare, sau de accesorii inovative din silicon care te vor ajuta să ai o siluetă perfectă. Bineînțeles, în același timp îți propui să fii mai conștiincioasă la sală și să nu te mai lași tentată chiar atât de des de ciocolată.

Dacă 1 mai a marcat începutul distracției la mare, 1 iunie este data de start a sezonului estival, data la care și temperaturile devin din ce în ce mai prietenoase cu cei care abia așteaptă să se tolănească la soare pe un șezlong sau direct pe nisip pentru a construi, încet dar sigur, bronzul perfect pentru o vară lungă și plină de distracții. În 1 iunie vei fi la mare, abia aștepți, dar ce îți pui în bagaj pentru un weekend prelungit plin cu plajă, băi în mare și petreceri nebune care nu se termină nici măcar la răsărit.

Luna mai marchează debutul sezonului de evenimente. Absolvenții de liceu au ultima petrecere înainte să intre în febra bacalaureatului, absolvenții facultăților petrec înainte de examenul de licență și pentru a-și lua adio de la viața boemă de student. Iar balurile și banchetele elevilor și studenților dau doar startul evenimentelor verii. Nunțile revin în forță în lumina reflectoarelor cu tot fastul și eleganța pe care fiecare mireasă și le dorește în acest moment special. Cu siguranță te așteaptă o suită de evenimente care mai de care mai speciale în această vară, așa că este momentul să te documentezi puțin despre tendințele verii. Vrei ținute elegante, chic, actuale, care să se plieze pe stilul tău și care să te ajute să arăți WOW și să te simți extraordinar.

Pagina 1 din 30
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 30