Editoriale

Inevitabilul s-a întâmplat și toamna a năvălit peste noi cu frig, ploi și, din când în când, cu un soare timid. A fost greu să renunți la garderoba de vară, dar nu ai avut încotro. Rochiile vaporoase, sandalele, maieurile și tricourile, pur și simplu nu mai puteau construi ținute adecvate sezonului. Nu înseamnă că s-au retras să hiberneze până în anotimpuri mai calde, ci au nevoie de „întăriri” pentru a putea face față acestui început de toamnă. Mai mult, tendințele acestui sezon sunt cel puțin interesante, așa că nu ar strica dacă le-ai studia puțin și ai încerca să le adaptezi stilului personal.

A sosit acel moment al anului în care elevii regretă ca în vacanța de vară nu și-au făcut timp să ungă școala cu untură să o mănânce câinii... Da, vacanța s-a terminat și, vara începe să se dea bătută în fața toamnei lăsând-o pe aceasta să micșoreze zilele, să mărească nopțile și să ne ofere dimineți și seri răcoroase. Deja, în momentul în care toamna începe să-și arate „colții”, sfârșitul vacanței este o certitudine, la fel cum este și o schimbare de garderobă.

Vara nu este doar anotimpul vacanțelor, ci și al evenimentelor speciale, al petrecerilor în aer liber, al serilor de club care se termină dimineața devreme odată cu apusul soarelui. Indiferent de natura petrecerii, trebuie să te îmbraci într-o ținută adecvată evenimentului, astfel încât să nu intri în contrast cu celelalte invitate. Alegerea rochiei potrivite pentru un anume eveniment este un demers destul de dificil, mai ales atunci când ai o viață socială foarte activă și trebuie în permanență să te concentrezi pe ținute. Ei bine, dacă te organizezi, vei reuși să faci față cu brio evenimentelor sociale ale verii.

Da, cel mai fericit moment al anului bate la ușă: vacanța de vară! Ai rezervările făcute, traseul stabilit, iar acum mai ai de așteptat numai să treacă cele câteva zile sau săptămâni pentru a ajunge în destinația de vis pe care ai ales-o. De data aceasta călătorești cu avionul, așa că va trebui să fii foarte atentă la ce pui în bagaj. În loc să stai să numeri secundele până la ora decolării către „paradis”, și să intri într-o panică fantastică în ultima zi pentru că nu ți-ai făcut bagajul... organizează-te și gândește la ce pui în troller sau în rucsac pentru o vacanță perfectă și din punct de vedere vestimentar.

Articole

Pasiune rosie in picioarele tale... Like. Share. Shop now!

ROSU + PANTOFI = <3

Stil din cap pana-n picioare!

Cu ce te incalti toamna aceasta? Rasfata-te cu aceste botine cu toc gros si platforma, potrivite pentru a compune o tinuta plina de personalitate, deosebita si cool!

Este ultima zi! Tu ce ți-ai luat din reducerea de 15% la toate categoriile de pe site? Încă nimic? Atunci: like - share - shop.

Lăsăm cizmele în garderobă... și începem să căutăm pantofii cu toc perfecți? Ce părere ai de acest model? Like & Share!