Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

A sosit acel moment al anului în care elevii regretă ca în vacanța de vară nu și-au făcut timp să ungă școala cu untură să o mănânce câinii... Da, vacanța s-a terminat și, vara începe să se dea bătută în fața toamnei lăsând-o pe aceasta să micșoreze zilele, să mărească nopțile și să ne ofere dimineți și seri răcoroase. Deja, în momentul în care toamna începe să-și arate „colții”, sfârșitul vacanței este o certitudine, la fel cum este și o schimbare de garderobă.

Cu siguranță, de multe ori, după ce te-ai îmbrăcat și ai fost gata să pleci, ți-a venit fulgerător în minte întrebarea dramatică „eu cu ce mă încalț!”. Ai intrat în panică, ai deschis dulapul de pantofi care, deși era plin de perechi de încălțăminte una și una, părea mai gol ca niciodată. În acele momente totul era clar, nu ai cu ce să te încalți. Ieșirea planificată cu prietenele, party-ul la care urma să te distrezi sau nunta la care te pregăteai să mergi au fost compromise. Încălțămintea este un accesoriu esențial pentru orice ținută, așa că, pentru a nu mai trece prin episoade similare de panică, poți să îți iei câteva măsuri de precauție.

Să începem, așadar, micul nostru ghid al pantofilor potriviți pentru orice ocazie!

Lenjeria intimă este punctul de plecare în construire oricărei ținute, indiferent că este vorba de o ținută elegantă de seară, una sexy pentru club sau pentru o întâlnire romantică, una casual pentru zilele agitate sau o ținută sport pentru antrenamentele la sală sau turele de alergare pe care le faci pentru a te menține în formă. În orice situație, pornești de la lenjeria intimă pentru a reuși să ai la final o ținută impecabilă, care te avantajează, îți oferă susținerea de care ai nevoie, îți scoate în evidență atuurile fizice și, nu în ultimul rând, îți oferă confortul fără de care, oricât de elaborată ar fi ținuta, purtarea ei poate deveni un chin.

Articole

Pasiune rosie in picioarele tale... Like. Share. Shop now!

Stai cu ochii pe noi: urmeaza o mega promotie la colectiile de vara! Descopera-le de maine pe site...

La birou sau la o iesire cu prietenele dupa program, aceasta rochie inflorata este solutia chic de care aveai nevoie:

Danseaza pana tarziu in noapte cu toate privirile atintite asupra ta!
LIKE daca iti place rochita.
SHARE daca vrei sa o porti la urmatorul party!