Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Sezonul primăvară-vară 2018 este unul în care printurile devin mai creative, mai interesante, mai îndrăznețe. În același timp, reușesc să pună în valoare silueta, să facă ținute originale și să capteze privirile. Acum, printurile sezonului vor să transforme căutarea zilnică a hainelor pe care să le îmbraci, o activitate distractivă care îți stimulează creativitatea și te ajută să ajungi la outfit-uri departe de a deveni plictisitoare.

În cazul în care nu știai că de Paște, tradiția spune să ai cel puțin o haină nouă, ei bine ai ratat multe ocazii de cumpărături. Anul acesta, ar fi bine să te pregătești din timp în așa fel încât Sărbătorile Pascale să nu te prindă fără cel puțin o haină nouă în garderobă. Aste e tradiția care s-a transmis din generație în generație și ar fi păcat să nu fie păstrată, mai ales că o haină nouă te face să te simți atât de bine. Este cadoul pe care ți-l poți face în această primăvară.

În sfârșit a venit momentul acela al anului în care începi să pui în spatele dulapului hainele de iarnă și să-ți scoți „la lumină” garderoba pentru primăvară. Te-ai sătura de haine grele, straturi peste straturi pe care îți lua o veșnicie șă le îmbraci și să le dezbraci, dar și de dificultățile pe mișcare pe care le aveai în zilele foarte reci. Cu siguranță, în acele zile luai un strat în plus doar pentru a fi sigură că vei reuși să înfrunți temperaturile deloc prietenoase.

Articole

HOT SALE de weekend!
Profita de reducerile de pana la 60% la lenjeria intima!

Pregatim o noua colectie de piese intime confortabile si senzuale... De saptamana viitoare pe site!

<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Elegante, colorate, stylish!