Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Încă puțin și se dă startul celei mai așteptate perioade de reduceri a anului. Da, ai ghicit, este vorba de Black Friday, ziua în care magazinele online și nu numai se înghesuie să-ți atragă atenția cu cele mai tentante reduceri. Oriunde te uiți, ți se pare că sunt oferte pe care nu le poți refuza. Te gândești că este momentul perfect pentru a-ți face „aprovizionarea” cu bucuriile pe care urmează să le faci celor dragi în luna decembrie și, de ce nu, să te cadorisești și pe tine cu ceva ce ți-ai dorit de mult, dar nu te-ai îndurat să-ți „spargi pușculița”. Toate bune și frumoase, reducerile pot fi masive, dar trebuie să acționezi cu inteligent pentru a nu pica în patima cumpărăturilor excesive.

Trecerea de la toamnă spre iarnă nu este una plăcută. Nu este deloc plăcut când lași în spate temperaturile prietenoase care te îmbiau să petreci cât mai mult timp pe afară, zilele lungi, vremea frumoasă și treci brusc la ploi, frig, zile scurte, nopți lungi și tot mai multe ore petrecute la interior. Poate te demoralizează și mai tare că va trebui să treci și printr-o schimbare radicală a garderobei. Spune adio rochițelor lejere de vară și sandalelor și pregătește-ți pantofii, botinele, ghetele, cizmele și hainele mai groase care să te apere și de ploile mărunte și reci. Pare o perspectivă sumbră atunci când stai în fața dulapului și te gândești la ținute călduroase și chic, dar nu dispera! Există soluții interesante, printre care, rochia pulover este pe un loc fruntaș.

Cu siguranță te-ai întrebat cum unele fete reușesc să arate bine, indiferent de ce poartă. Nu este vorba de forma fizică în care sunt ci, mai degrabă de modul în care își aleg accesoriile. Astfel, chiar dacă poartă doar o pereche de jeansi și un tricou, outfit-ul lor are stil atitudine, personalitate. Te întrebi de ce nu reușești și tu să-ți construiești astfel de ținute. Răspunsurile care îți vin primele în minte sunt fie că nu ai un stilist care să te ajute în construirea outfit-urilor tale de zi cu zi, fie că garderoba ta nu îți oferă opțiunile și inspirația pe care ți le-ai dori, deși a devenit atât de aglomerată încât nu poți să mai „arunci un ac”.

Articole

Mai sunt cateva ore din oferta de BLACK WEEKEND! Profita de discount-urile REALE la aproape 10.000 de produse!

Hai la vanatoare de oferte: BEST DEAL marcheaza cele mai mari promotii! 

Reducerile continua!!! Este timpul pentru shopping profitabil de weekend! Nu uita ca stocurile sunt limitate...    

3, 2, 1... Start BLACK FRIDAY!
Orice cauti, gasesti reduceri de pana la 80%!