Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Atenție, acest articol se adresează exclusiv bărbaților îndrăgostiți!

Valentine’s Day, sărbătoarea dragostei pe care am important-o și am adoptat-o cu succes a fost o ocazie perfectă să-i faci o surpriză iubitei, să-i arăți că dragostea pe care i-o porți și să vă creați împreună niște amintiri frumoase. Cadoul a fost inspirat, cina romantică a fost perfectă, iar seara a continuat frumos. După un 14 februarie atât de reușit, ar fi păcat să nu repeți experiența și de Dragobete, sărbătoarea neaoșă a dragostei. Este o perioadă mai grea pentru bărbați, dar n-ai încotro, trebuie să îi faci față cu brio. Până la urmă, amintirile frumoase sunt extrem de importante pentru o relație fericită.

Odată cu apropierea primăverii s-ar putea să apară din ce în mai multe invitații pentru seri romantice în doi. Fie că este vorba de o primă întâlnire pe care abia o așteptai să se întâmple, sau de o invitație la cină pe care iubitul sau soțul o lansează așa, din senin, vrei ca totul să fie perfect. Dacă atmosfera nu o poți programa, o poți pregăti de acasă cu o ținută care să-l lase pe partener cu „gura căscată” și să-l determine să se felicite pentru inspirația pe care a avut-o atunci când te-a invitat în oraș.

Ca de obicei, nu știi ce să porți. Te uiți fără speranțe în dulap și nu găsești o variantă de ținută care să te facă să spui „WOW, e perfectă!”. Cochetezi cu gândul să mergi la o sesiune de shopping, dar fără să ai o idee clară despre look-ul pe care ți-l dorești, doar vei pierde timpul prin magazine. Hai să ne sfătuim și să găsim împreună exact acel look irezistibil.

Cu siguranță ai planificat deja o seară romantică alături de iubitul tău de Valentine’s Day, ca în fiecare an. Este o sărbătoare împrumutată de peste mări și țări, dar ce contează, este o ocazie în plus pentru celebrarea dragostei acum, la început de an, pe lângă neaoșul Dragobete. De data aceasta ești foarte pregătită. Știi deja ce rochie provocatoare să porți pentru a „face atmosferă” la cina în oraș, dar acum vine adevărata provocare, lenjeria, sau „cireașa de pe tortul” serii perfecte de Valentine’s Day. Găsirea look-ului perfect de sub haine nu este chiar atât de simplu pe cât pare. Nu orice lenjerie sexy pe care o vei purta va reuși să transforme seara voastră într-una memorabilă.

Articole

Buna, fetelor! Un top negru si sexy poate fi folosit in cele mai trendy combinatii, numai bune pentru o seara in club!

Te pregatesti pentru un eveniment formal? Aceasta rochie visinie cu celebrul decolteu Bardot este o alegere inspirata si extrem de chic...

Buna, fetelor! Cautati calea de mijloc intre inocenta si senzualitate? O lenjerie alba, babydoll e cea mai buna alegere! 

Cu un cardigan chic faci mai usor tranzitia de la iarna la primavara! Like & Share daca esti de acord!