Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Zilele de vacanță pe care le-ai așteptat tot anul au venit, în sfârșit! Soare, piscină, mare, nisip, cocktailuri exotice, prosecco, înghețată sunt cuvintele de ordine cât timp soarele se încăpățânează să-ți ofere un bronz perfect. Odată ce apune, începe o altă parte a vacanțelor de vară, fără de care acestea nu ar fi complete, nopțile incendiare din cluburile în aer liber, fie că sunt la mare, fie cele din oraș la care îți faci „încălzirea” pentru vacanță. Nu poți să lipsești de la nopțile de distracție din club care nu se termină nici măcar atunci când răsăritul „bate la ușă”, așa că vei avea nevoie și de o actualizare a garderobei pentru look-urile tale nocturne explozive.

Ți-ai pregătit costumele de baie. Ai deja o colecție nouă cu modele care mai de care mai în tendințe, ți-ai cumpărat chiar și câteva rochii de plajă vaporoase pentru vacanța la mare care se apropie cu pași repezi, dar ai mai avea nevoie de câteva „tușe” care să-ți facă ținutele de plajă unice, și reprezentative pentru stilul tău. Da, ai ghicit, ai nevoie de niște accesorii de vară care să completeze mai mult sau mai puțin discret liniile costumului de baie.

Ai văzut ce costume se poartă în această vară? Știi cu ce vei defila pe plajă și la piscină în lunile care urmează? Să știi că în vara lui 2017 ți-au fost pregătite niște tendințe cel puțin interesante, astfel încât să fii chic și sexy în vacanța de vară, la piscină, în timp ce te pregătești pentru escapada la la mare. Designerii nu s-au lăsat. Și-au pus creativitatea la lucru și au prezentat tendințe pe care le poți folosi în avantajul tău în această vară.

Articole

Infrunta noul val de canicula cu stil: apeleaza la o rochie alba bodycon, cu dantela si umerii goi!

Vei cuceri orice audienta cu o rochie rosie si un decolteu atragator! Like & Share daca esti de acord!

O noua colectie de accesorii pretioase e acum pe site. Like & Share! 

Ne inveselim saptamana cu cele mai frumoase rochii, acum back in stock! Like. Share. Shop.❤✨