Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Dacă 1 mai a marcat începutul distracției la mare, 1 iunie este data de start a sezonului estival, data la care și temperaturile devin din ce în ce mai prietenoase cu cei care abia așteaptă să se tolănească la soare pe un șezlong sau direct pe nisip pentru a construi, încet dar sigur, bronzul perfect pentru o vară lungă și plină de distracții. În 1 iunie vei fi la mare, abia aștepți, dar ce îți pui în bagaj pentru un weekend prelungit plin cu plajă, băi în mare și petreceri nebune care nu se termină nici măcar la răsărit.

Luna mai marchează debutul sezonului de evenimente. Absolvenții de liceu au ultima petrecere înainte să intre în febra bacalaureatului, absolvenții facultăților petrec înainte de examenul de licență și pentru a-și lua adio de la viața boemă de student. Iar balurile și banchetele elevilor și studenților dau doar startul evenimentelor verii. Nunțile revin în forță în lumina reflectoarelor cu tot fastul și eleganța pe care fiecare mireasă și le dorește în acest moment special. Cu siguranță te așteaptă o suită de evenimente care mai de care mai speciale în această vară, așa că este momentul să te documentezi puțin despre tendințele verii. Vrei ținute elegante, chic, actuale, care să se plieze pe stilul tău și care să te ajute să arăți WOW și să te simți extraordinar.

De data acesta chiar vrei să-i sucești mințile. Ați plănuit o seară romantică în doi în această sâmbătă. El te-a invitat la cină, unde vă ceți relaxa cu o mâncare gustoasă și cu un vin bun, după care vă mai plimbați prin oraș și vă mai opriți să beți ceva în unul sau două baruri înainte să vă retrageți la tine, la el sau, dacă locuiți deja împreună, la voi. Indiferent de timpul pe care îl aveți împreună o seară romantică în doi este întotdeauna binevenită, iar pe cât este de binevenită, pe atât trebuie pregătită „ca la carte”. Un ingredient important din mixul întâlnirii romantice este lenjeria ta de la care te aștepți să-i taie răsuflarea.

Articole

Fa tranzitia la vara cu o rochie must-have, perfecta pentru o zi fierbinte:

Cele mai dorite costume de baie si accesorii pentru plaja sunt acum la reducere!
Pregateste-te de VARA!

E momentul sa cumperi accesoriile care iti desavarsesc tinutele! Like & Share noua colectie !

Rosu = pasiune! Iata cu ce poti sa il surprinzi pe iubitul tau! Like & Share sa afli ce parere are?