Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Cu siguranță ai fost invitată în ultimul moment la un eveniment care impune o anumită eleganță, respectiv o ținută de seară impecabilă. Nu mai ai timp să alergi prin magazine după o rochie interesantă. Poate ai câteva clipe de răgaz și te faci o tură prin magazinele virtuale, unde s-ar putea să ai noroc și să găsești un model absolut special. Noi, la WildFashion.ro ne-am pregătit pentru asemenea situații de urgență și avem o colecție variată de rochii de seară. Cu alte cuvinte, ai de unde alege! În plus, pe lângă rochia propriu-zisă ai nevoie și de niște accesorii care să-ți personalizeze ținuta, să o facă unică, mulată pe stilul și personalitatea ta.

Vara 2017 este un anotimp extraordinar și din punct de vedere vestimentar, așa că, pe lângă soare plajă, piscină, mare și vacanță ar trebui să profiți din plin și cu o garderobă chic pregătită pentru orice situație ți-ar scoate în cale acest sezon. Dacă ai fost prea ocupată cu planurile de vacanță și nu ai apucat să-ți pregătești garderoba, te ajutăm noi cu câteva idei pe care nu ai cum să nu le pui în aplicare. Ți-am pregătit câteva puncte de plecare de la care poți construi look-uri de vacanță și nu numai.

Se pare că, pentru look-urile tale estivale, dar și pentru un confort desăvârșit, vara 2017 îți propune niște idei pe care nu le poți refuza. Cu puțină imaginație, plecând de la ideile verii 2017, poți crea look-uri unice care să te reprezinte, să-ți scoată în evidență personalitatea.

Ia o foaie și un pix și hai să ne facem lista de cumpărături esențiale pentru garderoba ta estivală!


Cumpărarea unui costum de baie nu este chiar atât de simplă pe cât pare. Odată ce știi tendințele, știi croiurile și culorile care se poartă în această vară, găsești modelele care îți plac la nebunie, ar trebui să te gândești că nu orice model se potrivește formei corpului tău. Așa că, oricât de mult ți-ar plăcea un anumit costum de baie, dacă te dezavantajează, este recomandat să mai cauți dacă vrei ca atunci când mergi la plajă să arăți impecabil. Cu siguranță vrei să îți ascunzi defectele și să-ți pui în valoare calitățile, așa că va trebui să cauți un costum de baie croit pe forma corpului tău.

Hai să vedem cum vai arăta „trăsnet” pe plajă în această vară găsindu-ți exact acel costum de baie care a fost croit pentru tine.

Articole

O silueta de vis se formeaza in sala de sport, unde putem fi si super trendy... 

Salopeta vedeta a verii e neagra, sexy si inflorata. Like & Shop, daca o vrei si tu!

Purtam tinute stilate si la birou... Iata recomandarea noastra:

Descopera noua colectie de rochii #wild si alege cele mai frumoase modele pentru evenimentele din calendar: