Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Gata cu joaca, este vară în toată regula. Poți să-ți ascunzi liniștită hainele groase și cele de tranziție undeva în spatele dulapului și pregătește-ți garderoba lejeră de vară! Nu-i așa că ai o senzație plăcută când îți pregătești pantalonii scurți, tricourile, topurile din materiale ușoare și rochiile de vară vaporoase și ascunzi bluzele groase și fularele într-un colț în care să se facă nevăzute până va mai fi nevoie de ele? Mai mult, când începi să îți pregătești garderoba de vară, știi că mai este puțin până la vacanță și asta nu are cum să nu te facă să te bucuri și mai mult de ținutele de vară.

Vara îți vine să porți în fiecare zi modele de rochii croite pentru a se potrivi la fix cu sezonul. Largi, vaporoase, răcoritoare, din materiale răcoroase, sunt perfecte pentru a-ți asigura confortul în timpul unei zile agitate. Chiar dacă ai de făcut comisioane prin oraș la temperaturi caniculare, o rochie de vară este alegerea vestimentară pe care ar trebui să mizezi. Mai mult, vara este și sezonul evenimentelor, așa că ai nevoie și de câteva rochii de seară. Liniște-te nu te gândi la banii pe care va trebui să-i cheltui pentru a-ți „împrospăta” garderoba de vară.

Gata, incontestabil, vara a preluat frâiele și a început deja să ne delecteze cu temperaturi numai bune de rochii decoltate, pantaloni scurți, tricouri și alte câte și mai câte specifice sezonului. Știm, abia așteptai acest moment, ți-ai scos hainele de vară, dar pe măsură ce le probezi îți dai seama că ți-ai dori puțin ajutor, fie că este vorba de lenjerie modelatoare, sau de accesorii inovative din silicon care te vor ajuta să ai o siluetă perfectă. Bineînțeles, în același timp îți propui să fii mai conștiincioasă la sală și să nu te mai lași tentată chiar atât de des de ciocolată.

Articole

O salopeta verde si sexy este perfecta pentru o vara #hot! Like & Buy!

Vara se poarta albul si print-ul floral! Like = aceasta rochie e perfecta pentru tine! 

Topuri, compleuri, salopete si tot ce ti-ai mai putea dori - acum in noua colectie #wildfashion. Like. Share. Shop now!

Un maieu alb, din bumbac, poate fi cel mai "racoros" si cool model al verii: