Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Este posibil ca rochiile casual de toate felurile să fie baza preferată pentru outfit-urile tale zilnice, dar puțină variație în alegerea ținutelor de zi nu strică niciodată, așa că ai putea să „îmbrățișezi schimbarea”, măcar din când în când, doar așa să nu te plictisești cumva de rochiile drăguțe pe care le ai și să nu transformi rochia de zi într-o „uniformă” cu care să te identifici. Există stil, originalitate, creativitate chiar și fără rochii. Ce zici de salopete sau fuste?

Incredibil, dar adevărat! După o „perioadă de foc” pentru bărbați, se apropie și punctul culminant. Valentine’s Day, Dragobetele, 1 Martie, au trecut cum au trecut, dar au fost doar „încălzirea” pentru 8 Martie, sau „proba de foc” a primăverii. Dragi bărbați, dacă ați crezut că până acum a fost greu, să vedeți ce se poate întâmpla de 8 Martie, mai ales dacă nu reușiți să vă autodepășiți performanțele obținute la „probele” anterioare. Pentru ca totul să fie „ca la carte”, buchetul de flori este obligatoriu, dar cu cadou vă prezentați pe lângă? Ei bine, este foarte simplu! Cu o bijuterie nu aveți cum să dați greș.

Primăvara a sosit! Vremea începe și ea să te convingă să mai renunți la straturile în care te-ai înfofolit toată iarna și, ușor, ușor să te orientezi către ținute din ce în ce mai primăvăratice, mai lejere, mai în ton cu lumina soarelui și culorile care mijesc de prin plantele care se trezesc după ce au suportat o iarnă grea și geroasă. Odată cu primăvara se zăresc și niște tendințe foarte interesante care te pot ajuta să-ți creezi outfit-uri casual de excepție. Hai să vedem ce se mai poartă în primăvara aceasta, pe lângă mărțișoare și buchețele de ghiocei!

Articole

Surprinde-l cu o lenjerie delicata, feminina si extrem de sexy... Like & Share daca iti place aceasta!

Reimprospateaza sectiunea dedicata denimului din garderoba ta cu o jacheta versatila si cool. Cum ti se pare aceasta? 

Buna, fetelor! Ce ziceti de aceasta lenjerie sexy? Acum este si la super discount... Like daca o vreti pentru voi!

O cina romantica la restaurant este cea mai buna ocazie sa porti aceasta rochie deosebita. Pregateste-te sa-l seduci!