Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Ești singură acasă în weekend așa că în loc să mergi în club, ai putea să te distrezi altcumva. O petrecere în pijamale cu cele mai bune prietene ale tale s-ar putea să fie o idee bună, mai ales că în ultima vreme nu ai mai petrecut cu fetele. Pentru ca petrecerea să fie și mai și, provoacă-le pe prietenele tale să vină pregătite cu o pijama kigurumi. Ar fi distractiv să vezi la ce personaj se gândește fiecare, iar pozele pe care le vei pune pe Instagram și pe Facebook vor face senzație.

Lucrezi la o companie în care ținuta contează, așa că provocarea ta vestimentară zilnică este ținuta office. Oricât de mult te-ai strădui, combinațiile pe care le poți face din costume și cămăși albe sunt limitate și, inevitabil, plictisitoare. Ai nevoie de puțină imaginație, de o notă personală și de puțin curaj pentru ca în fiecare zi să fie altfel, fiecare țintă să îți dea încredere în tine, să te facă să te simți bine și, nu în ultimul rând să te facă să te duci cu plăcere la birou. Ținutele office pot crea și ele acel efect de „WOW”, încadrându-se în același timp în limitele acelei sobrietăți „corporate”. Depinde de tine cum reinterpretezi această sobrietate și cum reușești să o transpui în ținutele tale.

Inevitabilul s-a întâmplat și toamna a năvălit peste noi cu frig, ploi și, din când în când, cu un soare timid. A fost greu să renunți la garderoba de vară, dar nu ai avut încotro. Rochiile vaporoase, sandalele, maieurile și tricourile, pur și simplu nu mai puteau construi ținute adecvate sezonului. Nu înseamnă că s-au retras să hiberneze până în anotimpuri mai calde, ci au nevoie de „întăriri” pentru a putea face față acestui început de toamnă. Mai mult, tendințele acestui sezon sunt cel puțin interesante, așa că nu ar strica dacă le-ai studia puțin și ai încerca să le adaptezi stilului personal.

Articole

Cine zice ca vrajitoarele trebuie sa fie scary? Pregatiti-va sa ii vrajiti pe toti in acest costum, acum si la PROMO!

Bohohooo! Pregateste-te de Halloween, alege-ti acum costumul si la un super pret! Like & Share sa afle si prietenele tale!

Hey, cats! Care este cea mai indragita pisicuta? Daca ati ghicit, sigur ati adora aceasta pijama pufoasa si calduroasa! Like & share pentru toti fanii Hello Kitty!

Alunga ceasurile rele de marti cu o tinuta office trendy? Like & Share daca iti place propunerea noastra!