Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Cei mai norocoși dintre norocoși sunt în plină sărbătoare. Acum își trag sufletul după al doilea Crăciun și încep pregătirile pentru Revelion. Dacă ești printre norocoasele care sărbătorește și după ritul vechi, sau ai fost invitată la o a doua petrecere de Revelion va trebui să te gândești serios la o ținută elegantă, chic dar, în același timp comodă. De obicei la petrecerile de Revelion pe rit vechi se lasă cu dans și voie bună până în zori. Nu ai vrea să nu profiți din plin de distracție, doar din cauză că nu ai fost destul de inspirată sau atentă în alegerea ținutei.

De Revelion, printre artificii și șampanie ți-ai făcut și lista cu ceea ce vrei să bifezi în anul în care tocmai ai pășit. Printre toate rezoluțiile pentru 2018 pe care ți le-ai propus, nu putea să lipsească mersul la sală, poate cea mai populară rezoluție de anul nou care a fost gândită vreodată și abandonată înainte ca luna ianuarie să apuce să predea ștafeta lunii februarie. Bineînțeles, în 2018 nu va fi la fel! În nou an îți dorești ca sportul să fie parte din stilul tău de viață, așa că nu vei lăsa pornirile umane normale, cum ar fi comoditatea sau lenea să te împiedice să bifezi mersul la sală în toate cele 12 luni ale lui 2018.

Chiar dacă a trecut punctul culminant al cadourilor din luna decembrie, mai poți pune cadouri sub brăduții împodobiți ai celor cărora nu ai apucat încă să le oferi cadourile pe care ți le-a lăsat Moș Crăciun pentru ei. Indiferent că este vorba de copii sau au adulți, cu siguranță se vor bucura nespus dacă vor descoperi că sub brad îi așteaptă încă o surpriză. Până una-alta, toată luna decembrie este dedicată cadourilor, așa că poți să continui să le oferi, să faci bucurii.

Articole

Happy monday cu noua colectie marca Triumph, probabil la cele mai mici preturi din tara! Hai la shopping! 

WINTER SALES! Ne bucuram mai mult de iarna cu oferta de weekend: ai de la -30% la colectia de sezon!

Pregatesti o seara super sexy pentru iubitul tau? <3