Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Urmează un sezon plin de evenimente la care ai nevoie de ținute de seară. Ai deja câteva invitații pentru care ți-ai și pregătit rochiile sau, cel puțin, ai imaginea modelului pe care ți-l dorești. Alegerea rochiei este o provocare majoră, dar odată ce ai trecut de acest hop, vine încă unul, cel puțin la fel de interesant: alegerea accesoriilor. Cu siguranță ți s-a întâmplat de multe ori ca alegerea accesoriilor să fie un proces mai complicat decât alegerea piesei de bază, a rochiei. De aceea, ne-am gândit să facem puțină lumină în această „nebuloasă”. Hai să vedem câteva tipuri de rochii și cele mai potrivite bijuterii  pe care le poți alege!

Este sezonul banchetelor, așa că dacă te așteaptă o petrecere cu fast care marchează finalul unei perioade frumoase din viața ta, s-ar putea să ai nevoie și de o ținută specială. În această perioadă, fetele, absolvente de liceu, de facultate și chiar și cele care finalizează ciclul gimnazial intră într-o frenezie a căutărilor unei ținute cu totul speciale. Fiecare visează la rochii de seară prin care să marcheze așa cum se cuvine evenimentul. Totuși, în momentul în care îți construiești o ținută de banchet ar trebui să te gândești foarte, astfel încât să nu „sari calul”. Nu ai vrea să fii „overdressed” pentru eveniment...

Cum poți ajunge la ținuta perfectă? Ei bine, s-ar putea să avem noi câteva idei.


De fiecare dată când îți alegi ținuta ți se pare o sarcină extrem de grea. Ai impresia că formele tale voluptoase nu te lasă să te îmbraci așa cum vrei, ți se pare că ți-ai cumpărat toate hainele din garderobă la impuls și când trebuie să te îmbraci nimic nu se mai potrivește. Relaxează-te, toate femeile trec prin aste, indiferent de măsuri. Poți evita aceste momente de deznădejde construindu-ți inteligent o garderobă simplă, dar cuprinzătoare.

Sunt câteva elemente care nu ar trebui să-ți lipsească. Hai să vedem care ar fi acestea și de ce este un „must” să le ai. Așează-te confortabil, începem!


Articole

Doar astăzi comanzi oricare 3 produse și plătești doar 2 (reducerea se aplică direct în coș)!

Ținem pasul cu tendințele de sezon! Vezi acum noua colecție stylish & wild!

Căldura topește prețurile la cea mai #hot colecție de lenjerie intimă!

Vrei o tinuta sexy si misterioasa? Apeleaza la o rochie cu paiete si spatele gol, pe care o poti cumpara acum la super PROMO: