Noutăți, stil, beauty și inspirație fashion 

Editoriale

Luna mai marchează debutul sezonului de evenimente. Absolvenții de liceu au ultima petrecere înainte să intre în febra bacalaureatului, absolvenții facultăților petrec înainte de examenul de licență și pentru a-și lua adio de la viața boemă de student. Iar balurile și banchetele elevilor și studenților dau doar startul evenimentelor verii. Nunțile revin în forță în lumina reflectoarelor cu tot fastul și eleganța pe care fiecare mireasă și le dorește în acest moment special. Cu siguranță te așteaptă o suită de evenimente care mai de care mai speciale în această vară, așa că este momentul să te documentezi puțin despre tendințele verii. Vrei ținute elegante, chic, actuale, care să se plieze pe stilul tău și care să te ajute să arăți WOW și să te simți extraordinar.

De data acesta chiar vrei să-i sucești mințile. Ați plănuit o seară romantică în doi în această sâmbătă. El te-a invitat la cină, unde vă ceți relaxa cu o mâncare gustoasă și cu un vin bun, după care vă mai plimbați prin oraș și vă mai opriți să beți ceva în unul sau două baruri înainte să vă retrageți la tine, la el sau, dacă locuiți deja împreună, la voi. Indiferent de timpul pe care îl aveți împreună o seară romantică în doi este întotdeauna binevenită, iar pe cât este de binevenită, pe atât trebuie pregătită „ca la carte”. Un ingredient important din mixul întâlnirii romantice este lenjeria ta de la care te aștepți să-i taie răsuflarea.

Luna mai ne duce cu un pas mai aproape de vară, de mare, de vacanță, de distracție. Este o lună optimistă în care vremea se apropie foarte mult de cea de vară. Totuși, diminețile și serile s-ar putea să fie mai reci, așa că înainte să treci la garderoba estivală, ai nevoie de o tranziție. Din experiența anilor trecuți ci observat, cu siguranță, că această tranziție nu este tocmai ușoară deoarece devine o provocare să găsești zilnic echilibrul termic care să-ți asigure confortul de care ai nevoie. Ești o persoană activă, stai toată ziua în aceleași haine, așa că ai nevoie de ținute chic și practice prin care îți găsești echilibrul vestimentar în această perioadă.

Articole

Rosu = pasiune! Iata cu ce poti sa il surprinzi pe iubitul tau! Like & Share sa afli ce parere are?

Pana la 50% reducere la zeci de lenjerii #wild. Descopera acum produsele la LICHIDARE STOC!

Un costum de baie accesorizat cu snururi este perfect pentru a te pune in valoare la piscina sau la plaja, iar acum are si un discount de 50%.

Saptamana e abia la inceput... Planuiesti sa porti o rochie office zilele urmatoare? Ce zici de aceasta?